GOING GLOBAL?

IMG_6855

Yes, I’ve already written this post once. Yes, I still have some problems with WordPress and yes, the first post got lost due to an unknown and quite mysterious reason.

I don’t even remember the content of that post. Something like: I loved doing The Submarine blog and I had great hopes when I launched it, but now I’m just like mehh. I do love how it looks and I do love the content, but I just don’t see the point in killing my time and creativity in a blog that doesn’t have an audience. I mean, of course I don’t want to be a diva or anything, I just feel completely awkward. I like to think that someone cares. It was different with G&M. I know I’ve changed and therefore the content has also changed and now I can’t attract the same audience. I know it’s different, and I think people who loved G&M, wouldn’t necessarily enjoy my new style. It’s perfectly normal and okay and I accept it, but I have to do something to reach new people and people who are interested in this stuff. Interested in me. Maybe starting a new blog with a new design and a new domain, and the fact that I’m writing in English will help me get to the audience I’m looking for. Of course if you loved me before and love me now, then I am completely thankful!

I have a lot to blog about. And I’d like to take it more seriously this time. I’m going to have a busy and exciting summer and in September, I’m going to start my freshman year at NHTV Breda (International Leisure Management programme). Quite cool, right? I want to write a lot. And post my own photos. I feel so inspired right now and as I know myself, it can easily go away, so I have to express myself as soon and as intensively as possible.

I honestly have no idea of what’s going to happen, but I’m hopeful. And you should be too! Cross your fingers for me! I’ll be back soon. Bye and have a nice spring!


Igen, egyszer már megírtam ezt a posztot. Igen, még mindig vannak problémáim a WordPressel és igen, az első poszt ismeretlen és elég rejtélyes okok miatt elveszett.

Már nem is emlékszem a tartalmára. Valami olyasmi, hogy: szerettem csinálni a Submarine blogot és igen nagy reményeket fűztem hozzá, amikor elindítottam, de most már csak ilyen mehh. Szeretem ahogy kinéz, szeretem a tartalmat rajta, de egyszerűen nem látom értelmét hogy időt és kreativitást öljek egy blogba, aminek nincs közönsége. Mármint persze nem akarok díva lenni vagy ilyesmi, csak annyira kínosnak érzem. Szeretem azt hinni, hogy valakit érdekel. A G&M-mel más volt a helyzet. Tudom, hogy változtam és ezáltal a tartalom is változott, és emiatt már nem tudom ugyanazt a közönséget bevonzani. Tudom, hogy más, és szerintem azok, akik szerették a G&Met, nem feltétlen élvezik az új stílusom. Ez teljesen természetes és oké, és elfogadom, de valamit tennem kell azért, hogy új embereket érjek el, akiket érdekel ez a dolog. Akiket érdeklek. Talán egy új blog elindítása új designnal, új domainnel, és a tény, hogy angolul is írok, segít majd abban, hogy elérjem azt a közönséget, amit keresek. Persze, ha te régen is szerettél és most is, akkor nagyon hálás vagyok és köszönöm!

Egy csomó mindenről akarok blogolni. És ezúttal szeretném komolyabban venni. Elég sűrű és izgalmas nyárnak nézek elébe és szeptemberben pedig elkezdem egyetemi tanulmányaimat az NHTV Bredán (International Leisure Management szak). Elég király, nem? Egy csomót akarok írni. És posztolni a saját fotóimat. Annyira inspirált vagyok most és ahogy magamat ismerem, ez nagyon könnyen elszállhat, úgyhogy ki kell adnom magamból amilyen gyorsan és intenzíven csak lehetséges.

Őszintén fogalmam sincs, hogy mi lesz ebből, de reménykedem. És nektek is kell! Szorítsatok nekem! Hamarosan visszatérek. Legyen szép tavaszotok!

signiture

 instagram-32 pinterest-32 tumblr-32 twitter-32


2 thoughts on “GOING GLOBAL?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s