MONKI WISHLIST

Monki.com is my favourite online clothing store, period. Their clothes and accessories are fun, colorful, minimalist, unique and have great quality. If I were a fashion designer, I’d probably produce stuff like that. I feel that the whole webstore is my ultimate dream-closet, but I’m just sitting here, dreaming about a day, when I’ll have more than 500 HUF on my bank account. I must say though, the prices are quite reasonable and affordable. Especially if you consider the fact that they are very eco-friendly and taking the decent working conditions of the employees rather  seriously. I mean, take American Apparel for example. One of the main point of their image is the same attitude and therfore, their prices are flying above the clouds.

Anyway, if I can save up some money for shopping, my first thing to do will be to order a few of my favourite pieces. You can find some inspiration boards I’ve made for you to see why I’m so obsessed with them. Enjoy!


A monki.com a kedvenc online boltom, pont. A ruháik és kiegészítőik vidámak, színesek, minimalisták, egyediek és remek a minőségük. Ha divattervező lennék, valószínűleg ilyen dolgokat készítenék. Az egész webstore az álomgardróbom, de csak ülök itt és álmodozom egy napról, amikor több pénz lesz a bankszámlámon ötszáz forintnál. Azért meg kell mondjam, elég ésszerű és megfizethető árak vannak. Főleg ha azt nézzük, hogy mennyire környezetbarátok, és hogy meglehetősen komolyan veszik alkalmazottaik megfelelő munkafeltételeit. Úgy értem, vegyük például az American Apparelt. Ez a hozzáállás az arculatuk egyik fő alkotója és ezért az áraik a felhők felett repkednek.

Mindenesetre, ha sikerül összegyűjtenem egy kis pénzt vásárlásra, az első dolgom lesz, hogy megrendelem egy pár kedvencemet. Addig is, itt van pár összeállítás, amit azért csináltam, hogy lássátok, miért is vagyok ilyen megszállott.

1 2 3 4 5 6 7

signiture

bloglovin-32instagram-32 pinterest-32 tumblr-32 twitter-32


2 thoughts on “MONKI WISHLIST

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s